Menu

Pianolespraktijk

Lether & van der Stelt

Lid K.N.T.V.

Hoofdlaan 16
3051 XG Rotterdam
Tel. 010 - 422 67 93

WELKOM OP DE SITE VAN
PIANOLESPRAKTIJK LETHER & VAN DER STELT

 

 Han en Kees 2008

Pianoles op hoog niveau


Pianistenechtpaar Johanne Nicola Lether en Kees van der Stelt heeft een omvangrijke prive-pianolespraktijk in Rotterdam. Beide pianisten geven individueel les aan kinderen en volwassenen met muzikale aanleg. Daarbij is Johanne tevens als docent verbonden aan de Academie Muzikaal Talent in Utrecht. Door de zorgvuldige opbouw van het lesmateriaal en een heldere visie op het ontwikkelen van talent worden zowel bij kinderen als bij volwassenen opmerkelijke muzikale resultaten bereikt.

 

 

 

Ervaren pedagogen, bijzonder school
Pianolespraktijk Lether en Van der Stelt is een gerenommeerde prive-pianoschool met een heel eigen uitstraling. Johanne en Kees zijn beide ervaren pedagogen en geven pianoles op hoog niveau. Op virtuose wijze combineren zij vakmanschap met een groot inlevingsvermogen in de leerling. Hun pianolespraktijk wordt dan ook dagelijks bezocht door vele enthousiaste leerlingen afkomstig uit Rotterdam en omstreken.

 


kntv epta

 

KNTV en EPTA
Pianolespraktijk Lether & Van der Stelt is lid van zowel de
KNTV (Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaars Vereniging) als de EPTA (European Piano Teachers Association).

 


Geschiedenis
Pianolespraktijk Lether & Van der Stelt werd opgericht in 1991. Het pianisten-echtpaar had hierbij een duidelijk doel voor ogen: leerlingen op een leuke manier in zo kort mogelijke tijd zo goed mogelijk piano te leren spelen. Johanne ontwikkelde een leuke, aansprekende beginmethode voor kinderen. Om de aandacht vast te houden ontwikkelde zij tevens een tien-gradensysteem waarvoor kinderen certificaten kunnen behalen.